Click Here

Click Here!

ZASLUŽITE S SRFANJEM PO INTERNETU

Tukaj boste našli opisane programe, ki vam v zameno za majhen prostor na vašem spletnem brskalniku plačajo za reklame, ki se časovno spreminjajo v njem. Da lahko služite, morate seveda biti priklopljeni na Internet in občasno klikniti na kakšen oglas. Plačilo je različno od podjetja do podjetja, sicer pa si bolj podrobno preberite spodaj.

DesktopDollars je trenutno eden izmed najboljših programov pri katerem nimate omejitve uporabe. Plačujejo vam do 6 nivojev pod vami. Trenutna izplačila so 0.5$ na uro.Spedia je tudi eno izmed zelo velikih podjetji, ki plačuje 0.54$ na uro. Vsak uporabnik pod vami, pa vam prinese še dodatnih 25% njegovega zaslužka. Pošiljajo tudi e-maile za katere dobite plačilo (0.05 do 0.1$). Pri njih lahko dobite tudi domačuje 0.54$


GetPaid4 je del največjega oglaševalskega podjetja na Internetu Technosurf. Z uporabo njihovega GetPaid Bara zaslužite 0.55$ na uro. Za vsakega uporabnika pod vami pa vam plačajo 10% od njegovega zaslužka. Pri tem programu vam ni potrebno aktivno srfati po Internetu, le priključeni morate biti in občjega ogla?evalskega podjetja kakšen Internetu Technosurf. Z uporabo njihovega Bara zaslužite 0.55$ na uro.


CashFiesta.com

CashFiesta vam plača za spremljanje reklam v njihovem FiestaBaru, ki je zelo podoben zgornjim programom. Plačujejo okoli 0.6$ za uro uporabe. Plačajo vam tudi za vse, ki so prijavljeni do 5 globin pod vami.


GoToWorld
se od ostalih razlikuje v tem, da si morate downloadati njihov brskalnik katerega morate nato uporabljati. Brskalnik že vsebuje okvir za reklame. Za uporabo vam bodo plačali 0.4$ na uro in še dodatnih 0.1$ za vsakega uporabnika, ki se prijavi pod vami..


Epipo vam ponuja 0.6$ na uro uporabe njihovega Surf window, plus še dodatnih 0.1$ na uro za vse uporabnike pod vam. 


CashSurfers je eden izmed najboljših programov. Plačujejo iz meseca v mesec različno, odvisno od zbranega oglaševalskega denarja, od katerega dobite procente, ki ste si jih zaslužili z zbiranjem točk, ko ste imeli vklopljen njihov oglasni prostor. Plačajo tudi za ljudi, ki se prijavijo pod vami. Točke lahko dobite tudi na nekaj drugih nač je

TOP 3

DesktopDol.
Spedia
GetPaid4

NASVET

Prijavite se na vsaj dva ali več programov in imejte isto časno odprtih več reklamnih prostorov.

Če imate 24 urni dostop do interneta mi pišite in poslal vam bom program s katerim lahko služite tudi, ko spite.


AllAdvantage je eno izmed izumiteljev sistema "surf for cash". Za prikazovanje reklam vas bodo nagradili z 0.5$ na uro. Za vse pod vami pa boste dobili še dodatnih 0.1$ za vsako uro, ko bodo priklopljeni na Internet.

KAJ ŠE ČAKATE? ZAČNITE SLUŽITI ŽE DANES!