Click Here!

ZASLUŽITE S SPREJEMANJEM E-POŠTE

Zakaj ne bi zaslužili s sprejemanjem in prebiranjem e-sporočil? Spodaj opisana podjetja vam omogočajo prav to. Podjetja vam bodo pošiljala reklamna sporočila ali pa razne vprašalnike na vaš e-naslov. Za vsako reklamo oz. vprašalnik boste dobili plačano določeno vsoto denarj, ki se od podjetja do podjetja razlikuje. Včlanjanje v vsa podjetja je brezplačno. 

Tolar.Veni.net je prvo slovensko podjetje, ki plačuje za prebiranje reklamnih sporočil. Za vsako prejeto e-reklamo boste dobili 10 SIT. Plačali pa vam bodo tudi  2 SIT za e-reklame, ki so jih dobili uporabniki, ki so vpisani pod vami.


HTMail vam plača za vsako poslano e-sporočilo 0.08$ in še dodatnih 0.16$, če obiščete Internet stran sponzorja, ki je omenjen v reklami. Plačujejo tudi za vse reklame, ki so poslane uporabnikom vpisanim pod vami.


TotalE-mail vas z vsako poslano reklamo nagradi z določenim številom točk, ki jih lahko spremenite v denar ali pa da igrate različne igre. Denar lahko služite tudi z izpolnjevanjem različnih vprašalnikov. Plačujejo tudi za uporabnike pod vami.


SendMoreInfo
vam za vsako poslano e-sporočilo  plača 0.05$ in še 0.02$ za vsako poslano e-sporočilo za vse, ki so se prijavili pod vami.  

TOP 3

Tolar.Veni.net
HTMail
TotalE-mail

NASVET

Prijavite se na čim več programov in po možnosti z več e-naslovi. Več pošte boste lahko sprejeli, več boste zaslužili.

KAJ ŠE ČAKATE? ZAČNITE SLUŽITI ŽE DANES!